Saç Kırıklarına Evde Çözümler

Saçlarımız yaz-kış fark etmez kırılma tehlikesi içindedirler. Saçlarımız kan dolaşımının yavaş olması, saçları kuruturken sıcak olarak kurutmak, banyo sonrasında saçlarımızı havluyla sert bir şekilde kurulamak gibi nedenlerden dolayı saçlarımızın uçları kırılır. Saç kırıklarını gidermek için evde yapılabilecek bakım kürlerinden bazıları şöyledir:
KÜR 1: Saçları her yıkamadan sonra bir kabın içinde 10 su bardağı su ve 1 çay bardağı elma sirkesini karıştırarak saçlarınızın her tarafını bu suyla masaj yaparak ıslatın. Saça yapılan bu uygulama hem kırılmayı önlüyor hem parlamasını sağlıyor. Sirke kokusu hemen uçuyor ama yinede akşamları yapmayı tercih edebilirsiniz.
KÜR 2: 1 yumurta sarısı, 1 çorba kaşığı bal, 1 kahve fincanı zeytinyağı, 1 e vitamini ampülü. Bu malzemeleri bir kabın içinde iyice karıştırarak saç dibinden uçlara doğru sürün. Streç filmle sarıp 2 saat veya 2 saatten daha fazla kadar beklettikten sonra saç diplerine ve uçlarına masaj yapın. Saça uygun bitkisel şampuanla saçı yıkayın.
Şunu unutmayın ki kırıklı saç uzamaz ve çevrenize bakımsız bir görüntü verir. Bu bakım kürlerinden herhangi birisini uygulayarak saçınızdaki kırıkları gidermeye başlayabilirsiniz

Nisan 2, 2011 tarihinde Güzellik Bilgileri içinde yayınlandı ve olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Saç Kırıklarına Evde Çözümler için yorumlar kapalı.

Yorumlar kapalı.